sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

♥♥ Lantelan kesäleiri 2013 OSA 3 ♥♥

Torstai 11.7

Aamulla herättiin taas ennen kahdeksaa, vaikka Vuokko joutuikin herättelemään Reetaa ja Kataa aikalailla ennenkuin suostuivat nousemaan. Ne laitettiin rangaistukseksi maastoon :> Meillä muilla viidellä (mä, Aliina, Veera, Ainop & Ella) oli koulutunti, jolla harjoiteltiin seuravan päivän kenttäkisoihin. Muut harjoitteli tutustumisluokan kouluohjelmaa ja mä sitä B-merkin ohjelmaa. Mentiin siis osia niistä radoista aina vuorotellen, Pumballa oli tosi kiva ravi ja laukka, mutta väistöt ei ihan onnistunu niin hyvin kuin pitäis. :)

_erittäin_  hyvää väistöä


Mä en oikein muista enää et mitä tehtiin torstaina , koska unohin kirjottaa päiväkirjaan siitä, mutta toisella tunnilla mentiin kuitenkin maastoon, jossa Pumba meni tosi ihanasti ja rauhallisesti. ♥ Ainoa joka aiheutti ongelmia oli Taro, se ei millään olisi halunnut liikkua siitä yhdestä kohtaa eteenpäin johdossa ja Anni joutui oikein tapella sen kanssa, se potki taaksepäin aina kun Anni antoi raippaa, ja Pumba oli tokana jonossa, joten meinasi muutaman kerran tulla oikea tappelu kun Taro potkas ja Pumba yritti takasin potkia. Siitä kuitenkin selvittiin, ja loppumatka menikin tosi kivasti. :) Mulla oli Ellan kännykkä taskussa, kun oma ei sinne mahdu, ja otin lopussa muutaman kuvan.


Illalla ei oikeestaan tehty mitään erikoista, kunhan istuttiin aitassa ja luettiin/pelattiin kännyköillä. :D Ella meni jossain vaiheessa liikuttamaan Junia, sellaista mustaa pientä shettistä joka oli nyt Masin seurana tullut "kesätöihin", meidän leirillä ei kuitenkaan tehnyt ollenkaan töitä muutakuin tämän Ellan ratsastuksen. Ella tippuikin ponilta, kaksi kertaa. :D Toisen sain videolle, Ella ehkä laittaa sen pätkän tekemäänsä leirivideoon (mä en jaksanut alkaa sitä väsäämään), saa nähdä. ;) Muuten Ellalla meni hyvin, vähän oli satulan kanssa ongelmia kun se oli niin vinossa eikä sitä saatu mitenkään suorempaan, ja kengät olivat huonot ja Junikin olisi halunnut mieluummin muitten hevosten luo kun niillä oli tunti samaan aikaan maastokentällä. (; Ella hyppäsi muutaman esteen, poni pomppasi jopa 50cm esteen yli! Hieno se on ♥




Söpsykkä :3

Tän jälkeen lennetään...maistamaan kentän pölyä xd

Myöhemmin kävin vielä viemässä Pumban laitumelle, siitä pari kuvaa:



Perjantai 12.7

Leirin vika päivä, yhyyh :'( Aamulla piti herätä aikasin, koska alettiin ratsastamaan jo klo 9.00 kouluosuutta kenttäkisoissa, jotka oli samalla ikäänkuin leirikisat. Minä ja Reeta mentiin se B-merkin kouluohjelma siis, melkein kaikki muut tuttarin (heC) ja muutama helppo Ö:n joka on siis raviohjelma. Me oltiin Reetan kanssa siis vikassa luokassa, joten meillä ei ollut mitään kiirettä vaan mä kuvailin Ellaa ainakin ja vasta joskus kymmeneltä mentiin käveleen maastokentälle jossa kans lämmiteltiin.

Radalla Pumba oli ihan kiva, se olis ehkä saanut liikkua vähän paremmin eteen ainakin. Lämmittelyissä kun saatiin hetken olla kentälläkin, meni Pumba hetken nätisti rentona, mutta radalla ei kuitenkaan näyttänyt kaunista puoltaan. :D Olen kuitenkin tyytyväinen, tultiin tasoihin Reetan kanssa, pistein 145,5 ja 63,2% !

Lämmittelyistä ♥



Ella kuvas kans aika paljon videoita tähän, mm. kaikki laukat oikeastaan on videolla enkä jaksa alkaa tekemään koostetta kun tää kone on niin seko.

Ruoan jälkeen alkoi heti maastokoe ja siihen suoraan perään esterataosuus. Mulla ja Reetalla oli taas oma luokka, muilla oli 50cm ja ristikkoluokka oli niillä kolmella, jotka meni sen raviluokan. Meidän piti siis ihan yksin kiertää pieni lenkki maastossa, jossa sai ravata ja laukata, ja kun oltiin päästy takakautta maastokentälle, mentiin siellä pieni rata kans. Pumba meni tosi kivasti yksinkin maastossa, ehkä vähän varovaisemmin ja hitaammin kuin normaalisti. :)

Esteet meni kans ihan hyvin, se oli siis tämä B-merkin esterata. Tuli yksi kielto, tällä kertaa pystylle ennen okseria kun vain itse en ollut skarppina, ja yhden kerran puomi alhaalle. Pääsin siis kuitenkin läpi koko homman, ja B-merkin suoritin! :D Kuvia ei ole esteiltä, kun kukaan ei tullut kuvaamaan.



Reeta voitti sen luokan, se tuli ekaks esteillä ja maastossa kun mä voitin kouluosuuden. :) Ens vuonna uudestaan! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti