maanantai 29. huhtikuuta 2013

Koulukisat ja -valmennus (:

Tultiin Lantelaan lähes suoraan yhdeltä toiselta tallilta - postauksen siitä voitte kohtapuoliin lukea täältä. Pumba oli jo viety lämmittelemään, kun tosiaan vähän kiireessä lähdettiin, ja se meni kerran ennen minun suoritustani. Sain kuitenkin lämpätä vähän aikaa ennen tätä vaikeimpaa tasoa Hevoshullu-koulukisoissa (:D). Pumba oli ihan kiva, jotenkin aika reipas mutta kuitenkin nihkeä. Oliskohan taas kiimassa? No, rata meni kuitenkin ihan hyvin, pientä sählinkiä siellä sun täällä, mutta ei mitään kamalia emämokia onneksi. ;) Voitin kisan siis täsmälleen samalla summalla pisteitä kuin viime vuonna kun osallistuimme samaan luokkaan, ja viime vuonnakin voitimme tämän luokan. (:

Pujottelua c) Kata(n kamera :D)


Puomit c) Kata(n kamera)
Valmennus oli taas tosi tehokas ja tajusin monia juttuja Pumballa ratsastuksesta. Ratsastettiin todella paljon eteen, oikein kunnolla eteen, kaikki ponit kun vaikuttivat olevan vielä unten mailla alussa. Taivutimme ensin hevosia keskiympyrällä sisään ihan reilusti, josta siirryimme uralle pieni asetus edelleen mukana. Teimme myös muutamat pohkeenväistöt ja yllätyin kuinka Pumba oikeasti väisti ihan eri tavalla kuin on pitkiin aikoihin! :D Vielä kun asetuksen saisi väistöissä kohdalleen, meistä olisi jo moneen. ;) Laukatkin menivät hyvin, Pumba laukkasi reippaasti ja asettui & taipui hyvin päädyissä. Loppuraveissa alkoi pääkin laskemaan kivasti. :)

Meillä olisi ollut vaikka kuinka paljon kuvia & videoita, mutta jostain syystä en saanut niitä ladattua tänne saatika sitten elokuvatyökaluun, meinasin nimittäin tehdä pienen koosteen. No, ehkä ensi kerralla kunnon kameran kanssa! :)

2 kommenttia:

  1. Ettekö te pese tallejen välillä ratsastuskamppeita? :oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, mun tunti siellä toisella tallilla on klo 19-20 perjantai-iltana, ja usein lauantaina heti aamusta lähdetään Lantelaan, joten ei siinä paljoa aikaa kyllä ole... :D Sitä paitsi esim. housujen kokopaikat kuluu, kun niitä pestään monta kertaa viikossa. Vielä ei ainakaan ole mitään viruksia tullut meidän mukana tallilta tallille! Ja nyt kun tämä herpesvirus oli pahimmillaan leviämässä, käytimme kyllä huolella eri vaatteita kummallakin tallilla. (:

      Poista