lauantai 15. joulukuuta 2012

Kisat!

Nooh... En jaksa nyt illalla kännykän kautta alkaa mitenkään hirveesti fiilistelemään, ja kerronki vaan pääasiat jne. (:

Pumballa oltiin jo menty kolme (!) rataa, ja se oli aika haluton lähtemään enää karsinasta. Lämmittelyissä se ei halunnu mennä päätyyn yksin ja jouduin aika monta kertaa sutasemaan sitä raipalla, ku ei liikkumisesta meinannu tulla mitään. Hypyt suju kyllä hyvin kumpaanki suuntaan, vaikka virta meinas puuttua. ;)

Olin lähtölistassa kolmas, joten lähdin aika nopeesti liikkeelle. Radan ekat neljä estettä oli aika kivasti silleen pujottelutyylillä yhdellä pitkällä pitkällä sivulla, ja Pumba kielsiki sen kolmannen. Syy oli ihan mun oma, kun aloin säätämään jotain ihmeellistä laukanvaihtojen kanssa enkä sitte keskittyny seuraavaan esteeseen. Ääh, se harmittaa ihan älyttömästi! Kisat olivat tyyliarvostelulla, ja kiellot ym. vaikutti paljon tulokseen. Ja kun aloin miettimään, että luokassa oli sekä Gimli että Auriel KAHDESTI, eikä kieltoja tullut kellekään muulle kuin mulle. Muutama pudotus tuli, mutta silti... :/ Harmittaa. Rata meni muuten todella hyvin, ilman ylimääräisiä ravillesiirtymisiä ja päästeltiinkin ihan kunnolla yhdellä pitkällä laukkapätkällä joka oli ilman esteitä. Ainakin, jos olisi otettu aikaa, uskallan sanoa että olisin ainakin sijoittunut. Nyt tulin neljänneksi, kun meitä oli kuusi... No, en ollut ainakaan ihan vika! :)

Kuvia tulee varmaan ensi viikon puolella, jos jaksan laittaa. En kuvannut kännyllä, eli täällä ei ole mitään uutta... Yhden kuvan voisin kuitenkin laittaa viimeviikkoisesta kirjekaverilla käynnistäni ja hänen ihanista poneistaan! <3 Söpöliinit.. Ikävä is big!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti