torstai 18. lokakuuta 2012

Päivä 4

Tänään herättiin taas joskus tyyliin 7.30 ja syötiin aamupala ja mentiin sitte talliin siivoomaan ja sellasta. Meillä oli klo 11 eka tunti, ja toinen oli 16. Niitten jälkeen kateltiin muiden tunteja ja oltiin leiritiloissa. :)

Eka tunti oli maasto, ja saatiin valita ponit joten otin Aarian (kaikilla ei ollu kenkiä, et niitä ei voinu ottaa). Käytiin maastoesteillä, varmaan vikaa kertaa tänä vuonna. :( Aaria oli ihan kiva, reipastu reipastumistaan kokoajan ku jatkettiin. Oli ihan kiva maasto, mut oli vähän märkää siel hyppiä, vaikka tietty oliki ihan miniesteitä. ;)

Toisella tunnilla meillä oli esteitä, ja saatiin taas valita hepat, tällä kertaa ihan kestä vaan. Kaikkihan otti sit tietty lempparinsa. (Tuskin osaatte ees arvata kenet otin! xD) Mentiin samaa tehtävää ku aijemmin päivällä olleessa valmennuksessa oli menty (Anni oli ite siinä ollu), ja Pumba oli ihan kiva. Suoralla, ilman esteitä, Pumba oli nihkee eikä oikein tahtonu liikkua, ku taas estettä kohti se kiihdytti tosi paljon. Et se oli vähän monimutkasta, ja vaikka mielestäni tein kaikki oikein laukanvaihdossa esteen päällä, niin laukka ei silti vaihtunu. Tai no kyl se muutaman kerran, mut muuten tosi huonosti. Silleen Pumba oli kuitenki ihan OK ja suoralla olevat esteet meni nätisti ja silleen. :)

No, huomennahan on sitte vika päivä, ja meil on EHKÄ leirikisat, en kyllä oo varma. Tyhmää, ku se on jo vika päivä ja sitte alkaa koulut... -.-

Niin, Lantelaan on muuten tullu uus hevonen, Pustelli-niminen suomenhevosruuna. Se on siis läpeensä ex-ravuri, mut saatiin kokeilla sitä tossa eilen, ja tosi kiva se oli. Vähän kankee, ku ei sillä oltu tehty mitään pariin kuukauteen. :) Kata ja Reeta testas kans ravata sillä, ja eihän siitä muuta tullu ku passia. ;P Sitä se veti kyllä menemään, mutta ei sieltä ravia meinannu tulla yhtään.  Olis iteki kiva joskus testata passia, vaikka se onki niin epätoivottua! Pustelli on muutenki tosi kiva hoitaa, vaikka luimiiki vähän. Siitä tulee varmasti vielä hyvä! :) Teen pollesta varmaan koosteen sitte tänne blogiin jos jaksan.

No, öitä vaan kaikille! Nauttikaa syysloman viimeisistä päivistä. :) Ja ne joilla tämä joma vasta alkaa, nauttii ja odottaa tulevaa lomaa!


6 kommenttia:

  1. Nautin todella! :D Ja sulle on haaste mun blogissa. ;)

    VastaaPoista
  2. Hehe, nyt se sitte meillä loppuu... >:( Joo, yritän niin pian ku mahollista tehä sen haasteen! :D

    VastaaPoista
  3. Tää hevonen ei oo Lantelas enää Pusteli siis, mitä sille on tapahtunut, ja milloin ? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pusteli jouduttiin lopettamaan, kun se löydettiin laitumelta kolmijalkaisena... :'(

      Poista
  4. kolmijalkaisena? :0 elisiis mitä :0..? anteeksi kun kysyn, mutta oon älyttömän huono hevosasioissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, aina saa kysyä! :) Pustelilla oli siis kai mennyt jalka poikki, eikä sille voitu tehdä enää mitään ja se oli pakko lopettaa.

      Poista