keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Päivä 3

Tänään ollaan (tietty) ratsastettu, ja vaan oltu leiritiloissa ja tallissa. :) Mennään vielä ihan just Kivitippuun uimaan ja saunomaan, JEE! ;)

Ekalla tunnilla menin Aarialla ja mentiin maastoon, oli ihanaa saada vaan kerranki nauttia maaston ihanuudesta, kun Pumballa täytyy keskittyä ihan muihin juttuihin. :) Päästeltiin vähän siellä, eli laukattiin ihan älylujaa pitkiä pätkiä. Seki oli ihanaa vaan mennä, ku Pumba laukkais suoraan jonku toisen hevosen perässä kiinni. Mut se oli tosi ihana maasto, ja kaikki tais tykätä. :) Aaria oli iihanaa!

Toinen tunti oliki sitte koulua, ja menin Pumballa ilman satulaa. Tamma oli ihan mukava, vähän kiireinen ja jotenki hermostuneen tuntunen, varsinki oven päädyssä. Mentiin etujalkojen kääntämisjuttua, en osaa selittää, mut etujalkojen piti niinku kääntyä ihan ku kulmassa. Pumba meni ihan hyvin, se onnistuki muutaman kerran oikein hyvin. Laukattiin vielä lopuks pitkää sivua ja sen perään voltti ravissa. Pumba kävi ekaan suuntaan vähän kuumana, mut toiseen rentoitui ihan kivasti. Loppuravit meni kans hyvin! :)

No, nytpä pitääki lähtee sinne Kivitippuun, moidoo! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti