keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Päivä 2

Tänään on ollu taas tosi kiva päivä, meillä oli siis aamu vapaana, ku eka tunti oli vasta klo 15. :) Käytiin siinä sitte Vuokon kaa kaupassa ja kirppailla, ja sit tehtiin ite tortilloja (eihän se paljon vaadi... XD) ja muffinseja. Hyvii tuli!

Ekalla tunnilla meillä oli koulua, ja menin Pumballa. Mentiin pohkeenväistöjä, sekä uralla että keskeltä uralle. Laukattiin lopuks ympyröillä. Pumba oli tosi kiva, ja oli lopuks pyöristymässä, ku työskententelin sillä aikaa ku muut laukkaili. Jouduttiin kuitenki lopettaan ennen tahpahtumaa. :( Silti jäi hyvä fiilis!

Toisellaki tunnilla menin Pumballa, ja meillä oli klo 18 se tunti. Hypättiin esteitä, ei nyt kauheen paljoo mut kuitenki. Jotenki Pumba oli haluttomampi ku edellisellä tunnilla alkuverkoissa, ja meit oli maneesissa viis joten seki saatto vaikuttaa. Esteillä kuitenki "sytty" ja hyppäs tosi hyvin. Ei siis keretty hyppäämään paljoo, eli en oikeen jääny tyytyväiseks siihen vikaan hyppykertaan, ku Pumba ei vaihtanu laukkoja kummallakaan esteellä (meillä oli ikäänku kiemurauralla kaks estettä, joilla piti vaihtaa kummallaki laukka). Ekalla hypyllä sain vaihettuu laukan esteeltä, mut muil sit en. :/ Loppuravit meni kuitenki tosi hyvin ja Pumba oli reipas ym. :) Maneesissa paukku ihan saitaasti ku tuuli nii paljon eikä kuullu oikeen opettajan ääniä, seki oli inhottavaa. Toivottavasti huomenna ei sit tuule eikä sada ainakaa kauheesti! ;)

Huomenna siis mennään luultavasti klo 11 maastoon ja sit illemmalla, klo 15, meil on joku perustunti. :) Kirjotan taas huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti