tiistai 9. lokakuuta 2012

Kisat (ei kuvia!) & tuleva SYYSLEIRI♥

Niin, eli nyt siis lupaamani kisapostaus, vaikkakin hiukan myöhässä. Kisat meni osaltani aivan päin mäntyä, onneksi eräs kaverini sai minut taas raiteilleni. (Ja olihan yhdellä maastolaukkapätkälläkin tekemistä asian kanssa...) ;)

Tultiin tallille joskus klo 10.30, ja mentiin talliin harjailemaan. Sinne rupes sitte tulemaan väkeä, ja laitettiin varusteita ja sen semmosta. Lähettiin kaikki yhtäaikaa tallilta joskus klo 12, kisat alko siis 13. Käveltiin sinne ammattikoulun kentälle, ei sinne ollu kovin pitkä matka. Siellä sitte verkattiin kaikessa rauhassa, ja oli aivan kamala sää!! Tyyliin viidessä minuutissa oli jo kädet ihan jäässä, ja selässä vaan hytisi ku oli niin kylmä. Muutenki sinne rupes sitte tuleen kauheesti hevosii ja ratsastajii, et ei mahtunu tekeen mitään, ja ku vettä tuli ku saavista kaatamalla niin oli varmasti kivaa. Hyppäsin jonku muutaman kerran, ja se oli siinä.
Meidän radan kävely oli silleen, et saatiin kävellä se jossain 5min. Eihän siinä kerinny mitään, ku ei ollu nähny ees ratapiirrosta! Eli en oikein saanu selvää kuvaa radasta.

Olin joku viides lähtijä, ja Pumba rupes radalla heti alussa kenkutteleen tosi paljon. Sain sen kuitenki ekalle esteelle, ku se oli muihinn hevosiin päin. Toinen este oli kuitenki sinne pelottavaan tuomariin ja sen autoon päin, eli siihen se sit tyssäs, ja sille esteelle tuliki tyyliin 10 kieltoo, ku ei vaan kerta kaikkiaan ollu valmis meneen yli. Kysyin sitte, et josko voisin hypätä jonku muun esteen, ja hyppäsin uudestaan ykkösen. Siinä oli mun kisa.

Mähän kerroin, et olin osallistunu myös 70cm-luokkaan. No, eihän mulla enää ollu pokkaa osallistuu siihen, ku Pumba oli ollu niin "hankala". Itkin siin sitte, ku en vaan halunnu osallistuu enää 70cm, ja äiti peru sen ilmottautumisen, onneks. ♥ Mentiin Tellun kaa kotiin kahestaan, ja otettiin yks laukkapätkä, Pumba oli tosi innoissaan ja silleen. Love U, vaikkaki vastoinkäymisten kautta! =)

Tallilla riisuttiin ponit, annettiin niille porkkanoita ja laitettiin fleeceloimet päälle. Pumban loimi oli pikkusen iso, siin oli hieno kaulakappalekki! Mut siis siin ei ollu ollenkaa niitä vatsaremmejä, ja mun piti ottaa joku outo loimivyö. ;)

Vaihoin sitte vaatteet leiritiloissa ja söin vähän karkkia pettymykseeni. No, siin se oli jo unohtunu hyvän kaverin seurassa... ♥ Mä olin ihan märkä, takki oli menny läpi, ja housut ja ihan kaikki. Että kiva...

Mut siinä mun kisat, ja tsempataan ens kisoihin vielä enemmän!! :D Ei pidä lannistua, koska luultavasti seuraavat kisat on Lantelassa eikä missään ammattikoulun kentällä, tollasessa säässä... :)

Siitä syysleiristä piti kans sanoo, et ollaan nyt sinne ilmottauduttu, ja ku Kata oli niin kiltisti linkannu meijän blogit, nii nyt munki pitää tehä vastapalvelus:

Katan elämää
Hän tulee siis leirillemme, tutustuttiin tasan vuos sitte (tulee täyteen leirillä) saimaisella syysleirillä, ja oltiin myös samalla kesiksellä. Kiva et nähään taas!! :D Toivottavasti syysleiristä tulee yhtä mukava ku viime vuonna. ♥ Niin no, mehän siitä oikeestaan tehään mukava omalla asenteellamme. Joten hyvää asennetta vaan peliin! xD

Saatan sitte leirillä postailla silleen lyhyitä tekstejä (kännykästä), jos jaksan. Teen kuitenki luultavasti leirivideon, jos on tarpeeks materiaalii, ja pidemmän postauksen. Katotaan miten sen ajattelen sitte!

Moikka ja hyvää syyslomaa kaikille! :)

2 kommenttia: