tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lantelassa viikonloppuleirillä!! ♥♥

Eli oltiin Lantelassa viikonloppuleirillä, niinkuin tuosta otsikosta nyt selviää. :) Siellä oli ihan supermahtavaa, kerron nyt melkein kaiken (ainakin kohokohdat):

Perjantai 23.3


Mentiin Lantelaan n. klo 17.00. Siellä oli tunti menossa, katottiin sitä ja sit mentiin laittamaan lakanoita yms. Illalla juhlittiin vielä Idan synttäreitä!! Meillä oli tosi hauskaa, mm. kirjotettiin pieni tarina, jota en viitsi tässä mainita... XD Mentiin nukkumaan jo aikaisin, koska aamulla pitäisi nousta varhain.

Lauantai 24.3


Herättiin klo 05.00 mutta levättiin vielä hetki. Sitten kun Vuokko (tallin omistaja) tuli herättämään varsinaisesti, niin mentiin ensin ruokkimaan ja sitten viemään hevoset laitsalle. Sen jälkeen alettiin tekemään aamutallia, se jos mikä oli raskasta!! :) Siivosimme ensin uuden tallin, siellä on 9 karsinaa, ja lakaistiin myös, ja sen jälkeen menimme vanhaan talliin. Siellä siivosimme 4 kasinaa. Laitoimme puruja kaikkiin karsinoihin! Vanhassa tallissa kun ei ole kunnon valoja ja lannat pitää heittää suoraan ulos ison latakasan päälle, niin se oli tosiaan raskasta... Sitten menimme syömään aamupalan ja odottelimme tuntiamme katselemalla toisten tuntia. Pesimme myös siinä välissä satulahuopia, vöitä ja mitä vielä... :)) Rasvattiin myös satuloita ja suitsia. Se oli mukavaa! Haimme myös hevosia laitumelta.
   Sitten Anni jakoi hevoset, ja sain Pumban!! <3<3 Tuntimme alkoi klo 14.00. Menin Pumbasella ilman satulaa, Reeta (pikkusiskoni) meni Glorialla ja toinen pikkusiskoni Ella meni Gimlillä ilman satulaa. Lisäksi Ida meni Dirkalla ilman satulaa.
  Tunti oli ihana, mentiin peruskoulujuttuja ja mm. asetettiin hevosia. Oli myös ns. muotoonlaittamistunti (eräille), minä ja Reeta saatiin yrittää laittaa heppojamme muotoon. Opemme Annin tekniikasta en kuitenkaan ollut kuullut ennen, nimittäin siinä piti laskea käsiä sään kummallekkin puolelle ja ajaa kättä vasten eteen. Eli pidättää mutta ajaa eteen. Siinä hevonen menee vähän ymmälleen, kun ei tiedä mitä tehdä, kun ei saa juosta pohkeesta mutta ei saa hidastaa ohjasta. Kädet matalalla auttavat hevosen päätä alas!! :) Pumba meni vähän siihen suuntaan, mutta ei ihan. Ensi kerralla, jos tulee vastaavanlainen tunti niin aijon kyllä onnistua! Huomasi kuitenkin, että Pumba kulki paljon rennommin. ;)
  Sitten mentiin syömään ja puuhasteltiin tallissa. Illalla oli seuraava tunti, klo 18.00. Se oli pieniä esteitä, ja siinä oli myös kaksi muuta meidän lisäksi. :) Mentiin ihan vain pieniä, sellaisia ehkä isoin olisiko ollut 40cm!! XD Pumba oli kyllä ihana. (Menin siis Pumballa.) Ehittiin vaan hyppiä tosi vähän, koska siinä oli 6 henkilöä. :(
  Illalla pidettiin hauskaa ja mentiin taas ajoissa nukkumaan!! :D

Sunnuntai 27.3


Herättiin jälleen tosi aikaisin, kellojahan oli siirretty joten Idan kello herätti 6.30. Se oli vielä "vanhaa aikaa" 05.30... :S :) Mentiin talliin kun luultiin että Vuokko oli jo ollut siellä, mutta oltiinkin tallissa ensimmäisiä. Mentiin vielä takaisin sisälle ja levättiin hetki. Sitten Vuokko tuli ja laitettiin hepat taas pihalle ja ruokittiin. Ja tehtiin aamutalli!! :) Nyt se tuntui menevän palon nopeammin, onneksi. ;) Sen jälkeen syötiin aamupala. Mentiin talliin, ja tunltiin takaisin sisään. Annista ei ollut kuulunut vielä mitään, ihmeteltiin missä hän on vaikka kello oli jo 10.30 ja tunnin piti alkaa klo 11.00. No, Vuokko soitti ja Anni oli kuulema unohtanut siirtää kelloja! Hän tuli pikapikaa tallille, mutta Vuokko ja Anni päättivätkin että pidetään ensin kauneuskisat ja sen jälkeen tunti, klo 13.00. Laitoin Pumballe ranskanletin (sen version, kun letti menee alas eikä ylhäällä) ja jotain pientä häntään. Menimme seuraavaksi syömään, ja Vuokko kertoi samalla kauneuskisojen voittajan; Reetan ja Glorian, kuulema "Glorian tuuhean harjan" perusteella!! :D
  Sitten alkoikin jo tuntimme, ja menin Dirkalla ilman satulaa! <3 Se oli ihana. Ratsastimme kulmia niin, että pieni pohkeenväistöpätkä aina kulmaan sisälle. Dirka ei ensin tajunnut, mutta kyllä lopuksi! :D Laukassa teimme ympyrää, vähän ehkä keskiympyrän tapaista, mutta alkoi puolestakentästä eikä mennyt ihan kuitenkaan lyhyelle sivulle. Dirka vähän valui ulospäin, mutta muuten oli ihan super!! <3<3 :))
  Sitten  äiti tuli, ja hän hieroi vielä Kukan ja sitten lähdettiin kotiin. :(( Syötiin tosin vielä pullat ja suklaapatukat!! ;)

Tässä oli nyt aika vähän tekstiä ja EI OLLENKAAN kuvia, mutta en ole saanut niitä viellä koneelle ja siinä menisi tosi kauan laittaa niitä tänne! :) Joten moikka ja toivottavasti päästään ensi viikonloppuna Riinan valmennukseen, ja menen Pumballa siellä!! <33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti